Däckskifte

450 kr

Låt Däckmagasinet hjälpa Er med att byta däck. Vi ser till att åldern samt mönsterdjupet är bra på Era däck i samband med skiftet. Vi ser till att Ni får hjulen monterade på rätt plats samt korrekt lufttryck.

Däckförvaring

700 kr / säsong inklusive hjultvätt

Era hjul tas väl om hand på vårat däckhotell. Hjulen tvättas av direkt efter hjulbytet och läggs in på sin egna svala mörka plats. Under lågsäsong inventeras hjulen och mönsterdjup, torrsprickor och punkteringar kontrolleras. Om något behöver åtgärdas så kontaktar vi Er.

Hjulbalansering

från 50 kr / hjul

Hjulbalansering ingår alltid vid montering av nya däck. Om man känner vibrationer i bilen så rekommenderar vi att man balanserar om däcken. Våra balanseringsmaskiner kalibreras regelbundet för att ge dig det bästa resultatet.

Däckomläggning

från 300 kr / hjul - inkl montering, balansering och skifte

Vid montering av däck ingår alltid nya ventiler. Vi har de senaste omläggningsmaskinerna för att kunna erbjuda den bästa tänkbara servicen. Inget däck är för litet eller för stort för oss!

Hjulinställning

1150 kr

Minskat däckslitage, lägre bränsleförbrukning, bättre körsäkerhet och ökad körglädje är resultatet av en korrekt hjulinställning. Det är inte ovanligt att man köper fyra nya däck och inom kort har ett eller två däck blivit mer slinta än de andra och behöver bytas ut. Vanligaste orsaken till ojämn däckförslitning är en felaktig hjulinställning. Vi har marknadens mest avancerade och bästa hjulinställningsutrustning, Hunter Hawk Eye Elite.

Däckreparation

från 425 kr

Våra anställda har genomgått fackkurs i reparation av däck, så att Ni kan känna er säkra att reparationen blir korrekt utförd.